Contact

Bekijk de mogelijkheden om contact op te nemen met het WODC.

Postadres

Wetenschappelijk Onderzoek- en Datacentrum
Postbus 20301
2500 EH Den Haag

Koningskade 4

Bezoekadres

Koningskade 4
2596 AA Den Haag

Bij aankomst moet u zich melden en legitimeren bij de balie op de begane grond. Geldige legitimatiebewijzen zijn paspoort, Nederlandse identiteitskaart, (Europees) rijbewijs, EER-identiteitskaart of een Nederlands vreemdelingendocument.

Bereikbaarheid

Lopend vanaf Den Haag Centraal

Vanaf Den Haag Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen. U heeft tijdens deze wandeling Koekamp en het Malieveld aan uw rechterhand. Bijna op het einde steekt u de Zuid-Hollandlaan over. Na het Provinciehuis en Bird & Bird LLP bevindt het WODC zich aan de rechterkant.

Met de fiets (vanaf Den Haag Centraal)

Het WODC heeft zowel aan de voor- als achterzijde een fietsenrek en fietsenstalling beschikbaar. Op Den Haag Centraal zijn OV-fietsen te huur. De looproute is ook met de fiets begaanbaar.

Met de tram vanaf Den Haag Centraal

Bij de uitgang centrumzijde van Den Haag Centraal kunt u tram 9 richting Scheveningen Noord/Madurodam nemen. U stapt uit bij de halte Dr. Kuyperstraat, wat de tweede halte is vanaf Den Haag Centraal. Na het uitstappen steekt u het water en de weg over om het WODC te bereiken.

Met de tram vanaf Den Haag Holland Spoor

Vanaf station Den Haag Holland Spoor neemt u tram 9 richting Scheveningen Noord/Madurodam. U stapt uit bij de halte Dr. Kuyperstraat. Na het uitstappen steekt u het water en de weg over om het WODC te bereiken.

Met de auto

Het WODC heeft geen eigen parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeerplaats ligt onder het Malieveld. Na het parkeren volgt u de looproute zoals hierboven beschreven.

Beeld: ©WODC
Loop-, fiets-, tram- en autoroute naar Koningskade 4