Justitiële Verkenningen gaat vernieuwen, vul daarvoor de enquete in (5min.)

Tijdschrift Justitiële verkenningen vervult al bijna 50 jaar een brugfunctie tussen wetenschap, beleid en praktijk op het gebied van justitie en veiligheid. Elke editie van Justitiële verkenningen heeft een eigen thema dat vanuit verschillende perspectieven wordt belicht. Zo ging het in de laatste jaren bijvoorbeeld over de terugkeer van migranten zonder verblijfsrecht, de (blijvende) gevolgen van de coronacrisis en de toekomst van DNA-analyse. We staan nu aan de vooravond van een vernieuwing van het tijdschrift op inhoud en vorm. En zouden daarvoor graag input willen van iedereen voor wie het interessant is of zou kunnen zijn.

Wat vindt u belangrijk?

Via deze enquête kunt u uw mening over het tijdschrift Justitiële verkenningen geven. Ook als u het tijdschrift niet kent, is uw input zeker van belang. Invullen is anoniem, duurt slechts 5 minuten en kan tot 15 november.