Jubileumcongres WODC op 9 november

Het WODC bestaat 50 jaar en viert dat met een feestelijk en interessant jubileumcongres! Dit vindt plaats in het prachtige Amare Theater in Den Haag.

Het congres start om 9.45 uur met een opening door Dilan Yeşilgöz-Zegerius, de minister van Justitie en Veiligheid. Dagvoorzitter is Liza Cornet. De ochtend staat in het teken van 50 jaar geschiedenis van het WODC. In de middag staat het heden en de toekomst centraal van hét kennisinstituut op het werkterrein van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Tijdens de dag zullen er verschillende sprekers optreden, in deelsessies of plenair. Er is ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten op het netwerkplein en samen herinneringen op te halen in het WODC museum. Aandacht voor innovatie is er op het experience plein.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort. Reserveer alvast 9 november in uw agenda!

Save the Date. WODC Congres. Donderdag 9 november 2023 in Amare, Den Haag.
Beeld: ©WODC