Contact Informatiedesk

Bij de Informatiedesk kunt u terecht met vragen over het justitiƫle onderzoeksveld. U kunt ook informatie opvragen over onderzoeken en activiteiten van het WODC. Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen een reactie op uw bericht te geven. Velden met een * zijn verplicht.

Contactformulier

Maximaal 5000 karakters

U ontvangt op dit e-mailadres een bevestiging. Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: 'naam@domein.nl'.

Wij willen graag uw telefoonnummer tijdens kantooruren weten. Wij kunnen dan telefonisch contact met u opnemen als wij een toelichting op uw vraag nodig hebben of het antwoord op uw vraag mondeling willen toelichten.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Het WODC verwerkt die persoonsgegevens die u ons verstrekt bij het stellen van uw vraag, om uw vragen te beantwoorden en u te kunnen bereiken, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Het WODC gebruikt uw gegevens omdat dit noodzakelijk is om uw melding te kunnen behandelen of uw vraag te kunnen beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Het WODC gebruikt uw gegevens om uw vraag te beantwoorden of uw melding te behandelen. Uw vraag of melding wordt enkel door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Het WODC bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld en in ieder geval niet langer dan de wettelijke bewaartermijnen.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *