Nieuwe repository WODC online

Vanaf vandaag is de nieuwe WODC-Repository in gebruik. De repository is een externe online bibliotheek, waarin alle publicaties van het WODC staan en alle edities van Justitiƫle verkenningen.

De repository kent veel handige zoekmogelijkheden, waardoor de publicaties van het WODC makkelijker vindbaar zijn. U kunt in de repository bijvoorbeeld zoeken op jaar van uitgave, titel van de publicatie, naam van de auteur en trefwoorden. Op de pagina Hulp bij zoeken is meer informatie te vinden over de zoekfunctie.

De publicaties staan niet meer op WODC.nl, waardoor u ze niet vindt door in de zoekbalk van deze website een zoekterm in te typen. Alle startende en lopende onderzoeken zijn nog wel op WODC.nl te vinden bij Onderzoek in uitvoering.

Tips voor verbetering

Het WODC wil u beter voorzien van informatie over het WODC en de onderzoeken beter vindbaar maken. Ziet u dingen die beter kunnen, of kunt u niet vinden wat u zoekt?

Neem dan contact op via webredactie@wodc.nl.