Betaald abonnement

Justitiële verkenningen is gratis beschikbaar via het WODC, maar het is mogelijk om via uitgeverij Boom Juridisch een abonnement af te sluiten. Deze betaalde abonnementen bieden een aantal extra’s. 

Het online abonnement van Boom Juridisch geeft toegang tot het volledige en gebruiksvriendelijke online archief van tijdschrift Justitiële verkenningen. Abonnees ontvangen ook een e-mailattendering van Boom. Het is daarnaast mogelijk om met meerdere gebruikers toegang tot een tijdschrift te krijgen. 

Voor de betalende abonnee bestaat ook de mogelijkheid om elke editie in gedrukte vorm te ontvangen. Daarvoor is het ‘papier en online’ abonnement. 

Kosten 

Kosten voor een jaarabonnement (2023) op tijdschrift Justitiële verkenningen bij Boom Juridisch:

  • Online: € 183,- excl. btw.
  • Papier en online: € 244,- excl. btw, incl. verzendkosten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan en worden stilzwijgend verlengd, tenzij het abonnement schriftelijk wordt opgezegd. Na afloop van het eerste abonnementsjaar geldt een opzegtermijn van één maand. 

Meer informatie

Meer informatie over betaalde abonnementen staat op de website van uitgeverij Boom Juridisch. Vragen kunnen gesteld worden aan hun klantenservice: 070 - 330 70 33, 
klantenservice@boomdenhaag.nl.