WODC.nl is vernieuwd

Vanaf vandaag heeft het WODC.nl een nieuw jasje. Naast een nieuw uiterlijk is de website ook voorzien van een nieuwe indeling en is alle informatie herzien. Ook de Engelse website is geheel vernieuwd. Hiermee hoopt het WODC de onderzoeken van en informatie over het WODC beter beschikbaar te maken voor geïnteresseerden. 

De publicaties van het WODC zijn vanaf nu te vinden in een externe bibliotheek. Over enkele weken wordt ook deze bibliotheek vernieuwd, zodat de onderzoeken van het WODC in de toekomst nog beter vindbaar zijn.

Bij Onderwerpen is het onderzoeksveld van het WODC in verschillende onderwerpen opgedeeld, en kunt u per thema de publicaties en onderzoeken in uitvoering bekijken. De onderzoeken waar het WODC nu aan werkt zijn ook te vinden bij Onderzoek in uitvoering. Daar staat ook meer informatie over de langlopende onderzoeksprojecten van het WODC onder Statistiek en Monitoring en Wetsevaluaties.

Nieuwsbrief

Het WODC start ook met een wekelijkse nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte blijven van de onderzoeken van het WODC?

Tips voor verbetering

Het WODC wil u met deze website beter van informatie voorzien. Ziet u dingen die beter kunnen, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op via webredactie@wodc.nl.